staartje.reismee.nl | de weblog van Klaartje en Stef op hun reis door Azie

Hoije wor

JAAAAAAAAAA,

De tassen zijn gepakt: check, check dubbel check! Klaartje was er toch niet helemaal zeker van, dus die heeft net (23.00 uur) d'r tas nog even leeg gehaald en opnieuw ingeruimd. Maar we hebben er nu vertrouwen in dat het wel goed gaat komen. De wijze tip van Gijs: zolang we de creditcard/pinpas, paspoort en lonely planet maar hebben komt het helemaal goed.

Afgelopen vrijdag hebben we nog een super geweldig afscheidsfeest gehad, alleen maar geweldige reacties gehad. Iedereen ook heel erg bedankt voor alle lieve, leuke, groote, kleine maar vooral veel kaarten! Echt leuk om te zien hoeveel mensen er zo meeleven met dit hele avontuur.

Wij laten het nu even bij dit korte verhaaltje, het volgende komt vanuit het buitenland!!!

Tot over 4 maanden!

STAARTJE

Theo en Gerrie

Slaap lekker en we gaan jullie morgen uitzwaaien en het wordt een mooie reis.

'tante' karin

Spannend!!! Het gaat nu echt gebeuren. Goede reis en alvast veel plezier met de 'rus' en jullie rondje st petersburg. Geniet ervan, we gaan jullie volgen :) dikke kus xx xx

Bart, Natascha en Valerie

Wauw, morgen gaat jullie geweldige reis beginnen. Kunnen jullie nog wel slapen? Geniet ervan. En Hoije wor van Valerie. Heel veel liefs van ons en tot over 4 maanden!

Erik

Hoi Stef en Klaartje. Heel veel plezier op jullie reis. Geniet ervan, want jullie hebben het verdient. Ik hoop dat de schoenen inmiddels ingelopen zijn. Goede reis en weer heelhuids thuiskomen he. Groetjes Erik

Bart

Geweldig voor jullie dat het nu gaat beginnen. Morgenvroeg rijden we nog samen naar het vliegveld en dan kan het echt beginnen. KKD en slaap lekker.

Anita

Ha,
Een leuk feesje was het vrijdag heel zeker!
Als jullie reis net zo goed wordt dan wordt die echt geweldig!!! Heel veel plezier, geniet ervan want die 4 maanden vliegen voor jullie voorbij. En wij, wij gaan jullie gewoon 4 maanden volgen en toch wel missen...
Heel veel liefs en een dikke knoevel van ons allemaal!

Henry

ik ga jullie ook volgen al ken ik jullie niet, ik ga 6 mei deze droomreis maken. geniet er van

leonie

We zijn net te laat om jullie persoonlijk een goede reis te wensen, daarom nu via deze site. We zullen jullie met veel interesse volgen. Geniet van dit bijzondere avontuur. groetjes van ons uit Zeewolde.

Trudie

Hé Klaartje en Stef
Jammer dat we jullie niet persoonlijk afgelopen vrijdag een hele goede reis konden wensen. Ik lees wel dat jullie een leuk feest hebben gehad. In ieder geval wens ik jullie en vast ook van Toon een hele mooie inspirerende, te gekke reis toe. Ik zal jullie reis zeker gaan volgen en zie al uit naar jullie eerste reisverslag. Genietennnnnnnn kus kus van Trudie

Herman & Caroline Annelein en Madelon

Hoi Klaartje en Stef,

Wij wensen jullie een wereldse reis .
Ik ben benieuwd naar foto's , dan kunnen we een beetje meereizen!
Pas goed op jezelf en de creditcards.

Groetjes uit Weert

Herman en nel, kronenberg

Hallo allebei. We kregen een mail uit Oirlo dat jullie op reis zijn. Al kennen we jullie ook niet zo goed, jullie hebben er fans bij uit Kronenberg city. Geloof maar dat ik jullie zal blijven volgen. Maar eerst, geweldig dat jullie zo'n reis ondernemen, verschillende culturen op gaan snuiven, maar vooral.....geniet je suf.....als jullie 80 zijn en en beetje dement moet er nog een glimlach op jullie gezicht komen als jullie er aan terug denken....
Pas goed op jezelf, je credit card maar vooral op elkaar...

ria van rijn

hoi luitjes.
Vanuit Megen ook een goede reis en we volgen jullie!!

familie van Rijn uit Ravenstein

Hoi Klaartje en Stef,

Dus jullie zitten nu al in Sint Petersburg... Wij wensen jullie een hele fijne reis toe en hopen dat jullie veel nieuwe indrukken opdoen in alle landen die jullie gaan bezoeken!

Annemarie, Helm, Daan, Stijn, Jenny en Lieneke

Opa en oma Jansen

Hoi Stef en Klaartje wij hebben jullie eerste berichten en foto's gezien en vinden het nu al geweldig! We kijken uit naar het volgende bericht en opa wil weten of er nog een plekje vrij is? geniet er lekker van, veel plezier en de groetjes van Opa en Oma Xxx

Dag lieve mensen,

door het hondenweer, wat jullie vandaag uiteraard ook ervaren hebben, was mijn vlucht naar Beijing enorm vertraagd. Waardoor voor de vlucht naar Tokyo ook enorme vertraging opliep. Waardoor ik maar net op tijd de trein kon pakken richting Asakusa en net op tijd kon inchecken hier (01.00 am). Anyway, ik hoop dat jullie naast het halen van een goed nat pak (of een goede paraplu), vandaag ook nog eea in HK hebben kunnen bezichtigen.
Bedankt voor de afgelopen weken, het was erg gezellig. Nog veel plezier en ik ga jullie volgen!

Tot in Nijmegen (de carnaval in Venray sla ik over)

Tim

Waarom post ie deze nu hier, WTF. Ahh, zal ook wat

Tiara Tours